17.4.11

Akademi Fantasia 9



rajin pulak aku nak update entry tengah2 malam camgini rupa...HAHA...ni gara2 aku lepas nengok konsert Af tai tuh :)

Seperti yang diketahui...AF nih mmg menjadi rancangan yang sangat diminati oleh orang ramai..sampai sanggup buang duet nak undi artis2 pilihan diorang. Tapi yang sedihnya sekarang..1st aku nengok AF9 nih..boring weh ! pelajar2 dye mmg x best langsung...tapi pak Nil lagi best :) kalau korang tengok kat wall facebook AF9, mmg banyak kritikan daripada pujian..betol ! pastuh kan..suara2 diorang buat aku tidor jer....HAHA :) (jangan marah ye peminta2 semua)

okeh ! 1st aku tengok konsert ke-2 AF9 nih...almaklumla aku bukannya minat sangat pun..dgr2 membe2 ceciter jer pasal AF nih..aku mmg tak minat langsung ! kalau before nih pun aku tengok FINAL jer..nak tau sape menang je..huhu...

memang banyak saaaspen AF nih...

lepas tu kan...aku TERPESONA !

nak tahu kenapa?

aku tetiba jadi minat tengok AF9 nih pulak....y ??

sebab........di penghujung rancangan tu kan ade gimik2 sikit nak gugurkan pelajar AF then nak masok kan pelajar baru....

dengar je sorang pompuan tuh yang bernama FINA nyanyi..........sunyi sepi DOoooo...mantap siot suara dye tuh ! SAMA LEVEL suara fina dengan penyanyi yang level tinggi2 tuh...memang merdu sesungguh lah ! tak tahu nak puji cam mane lagi....BEST giler dengar...kalau Fina dapat masok..aku rase kan AF9 takkan boring lagi punyer...aku nengok tenaga2 pengajar pun terpesona dengar Fina nyanyi .....

apa2 pun..aku harap konsert nextweek FINA dapat masok :)
kita lihat adakah jangkaan aku akan betul yang fina akan masok AF9 :))

2 comments:

[sutera kasih] said...

tgk af sbb nk tgk pak nil je hehe..af kali ni agk mengecewakan la..dr mggu awal until now, mostly pljr apesal xda improve ekk..sound system pun mcm x ok kan..huhu btw, suara fina mmg bagus bnding kakak dia..aiseh mcm pengkritik dh hihi

ieyka_Nz said...

mmg amat mnegecewakan..dah lah suara tak tau nak cakap apa..huhu.....kalau kritik kat sini datang plak peminat2 diorang serang..haha....tapi fina kalau masok konpem JUARA terus...hehe..