26.2.12

7 hari 7 malam tak tidur kalau line broadband macam kilat...

Assalamualaikum ^^


   vs   
Sumber : GOOGLE


Kalau nak diceritakan , memang banyak sangat yang nak diceritakan. Tapi line broadband mula-mula ni memang cemburu membabi buta . Asal nak online je mesti refresh. Asal refresh je tak boleh nak online. Maklum laptop ni kejutan budaya dengan broadband .


" Tapi takpe. Usaha akan tetap diteruskan untuk menaip dan publish ! " ...


"...Cemburu bukan sebarang cemburu , cemburu 2 bulan tak berblogging sangat dasyat ! "..


" nantikan "......


Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi.

2 comments:

EyanaNoorAzlan said...

semoga kilat tu bg tenaga extra kat broadband yoo..hihi..

ieyka_Nz said...

kalau betolkan memang setiap saat publish entry :)