28.2.12

Maaf. Lama dah tak layan you .

Assalamualaikum ^^


Gambar ini tiada kaitan dengan yang masih hidup mahupun sudah jadi arwah .


Panggilan hangit ! Panggilan hangit ! ....maaf , tersasul ..

Orang bercinta pun tak macam u , Heboh sana . Heboh sini . Sayang sana . Sayang sini . Baik kawen je terus lagi senang orang tak yah nak buat ketupat memanjang kan . Maklum la mulut manusia mana boleh nak kontrol guna remote . Kalau boleh lama dah aku kontrol sekampung .

" aku memang jenis yang tak suka layan melayan memanjang guna teknologi yang serba canggih ni. Kau mesej aku tak reply. Kau kol aku tak angkat. " ...


"..dah kol time hempon dalam bilik , aku depan tv macam mana nak angkat kan ? - jawapan terbaik-

"..dah mesej time aku malas nak menaip mesej buat sakit ibu jari aku je . -jawapan terbaik jugak-


..kesimpulannya , aku memang tak suka layan perkara yang tak berfaedah ...

"..Dah tau aku jenis macam ni ,  jangan la dok becinta dengan aku *kejam kan ?* ..


Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi .

2 comments:

c'axoera ヅ said...

bercinta dan simpan sendiri sudah :D

ieyka_Nz said...

Betol2 . bekepit sana sini macam org dh kawen . org lain pun becinta xdela nak tayang2 kan :)