26.2.12

Rindu sampai pelok cium ...

Assalamualaikum ^^


Gambar di atas tiada kena mengena dengan tajuk dan isi tersurat.


Yang sebenarnya , aku rindu dengan laptop aku sampai peluk dan cium supaya laptop tak merajuk lagi .


Sangat tamak malam ni nak update blog berderet-deret sambil mengasah bakat menaip yang semakin pudar dek ditelan akhir zaman. *okeyy mengarut !* . Sangat-sangat rindu dengan laptop tambah-tambah lagi dengan nasi tambah blog yang hampir-hampir jadi mak lampir . Memang hidup sunyi tanpa laptop. Masa terbuang dengan menambah berat badan menghabiskan beras di rumah. 


At least, kalau ada laptop boleh berblogging. Dapat blogwalking. Dapat info-info menarik. Tak la beras habis seguni aku kerjakan . 


Kalau boleh setiap saat, minit, jam...aku nak update blog memanjang macam Abang Ben kita tuh. Cemburu tau selama 2 bulan ni tak dapat nak update blog macam korang-korang kat luar sana. Sangat-sangat cemburu. 


Nak update blog sampai lebam lubang hidung !


Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi .

2 comments:

mimi mimo mimo said...

ui ui ~
sabar..kasi itu lappy sihat dulu ma~ ehek!

rjin berblog duhal kaaw ka ho~

:)))

ieyka_Nz said...

Blog sahabat sejati bh...hehe :p