27.1.11

Contest kami pose comey !!

Contest lagi?? lagi !! dan lagi !!
memang tak pernah putus asa aku nak join contest nih kan?
mane taww..kot2 dapat menang nanti..:)

okeh ! let's story about dis contest here ! 
bace entry nih pon korang da tau kan ape tajuk contest tuh..."POSE COMEY" comey ke tak aku nak join jugak..:) Kalau korang nak join contest nih, korang KLIK BANNER kat sidebar blog aku nih..:)
nak klik kat pic bawah ni pon bole..:)


rugi korang tak nak join...HADIAH dye memang suma orang nak..Hehe...sebelom aku bagitau apa HADIAHnya..korang kene bace syarat ni dulu..:)

1~korang kenalah follow blog amni diary..

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog amni diary!!

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..
CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..


okeh ! dah bace kan syarat2 dye nih??
nak tau hadiah pulak?

handset Apple iphone

or

RM100 +TOPUP 50...

macam mana??? mesti korang teruja nak join contest nih kan???Hehe...
sebelom korang nak join contest nih..korang baca dulu entry aku nih...dapat ke tak korang bersaing ngan POSE PICTURE aku nih...Ngeee...:)

*Lompat si katak lompat..lompat la tinggi2...cepat la adik cepat..join contes ini..(opss..pitching lari suda)*

Sebelom aku nak cerita pasal picture yang macam orang yg teruja sangat nak dapat I Phone nih...Empunya blog tanya aku satu soalan taww..dye tanye kenapa aku nak join contest nih??

:)

My answer :
okeh..Amni Diary; dgr ye jawapan aku nih..Muahahaha...:)
"aku nak join contest nih sebab aku tak pernah nak menang contest2 laen..mane tawww kali nih dapat"
Ngeee...:)
^______^

*picture nih aku pilih sebab aku rasa pose kami nih memang susah nak boat taw..x caye?? cuba la korang try..kot2 nanti baju atas..badan bawah..kehkehkeh..:) ni picture time kitorang satu kelas keh..(bukan satu group)..pegi trip ke Melaka..:) BANYAK ni je kitorang dalam kelas taww..;) takpe  UiTM Di Hatiku..Kuangkuangkuang..:) Background pon ok kan?! sape ckp tak chantek aku sekeh pale kang baru tawww..:p

Lastly, aku nak tag orang nih..mane tau diorang nak cabar picture aku nih...Ngeeee...^___^

1) Alin
2) Syeera
3) Diela
4) Moeyna

p/s : Rugi korang tak nak join...i Phone menanti beb..:)


4 comments:

amny.. said...

thnx join....

huhuhuhu....

comey pix tuh..;DD

best of luck yep...

amni foli sini..;)

ieyka_Nz said...

welcome..:)
hope dapat menang la contest kali nih..Huahuahua..:)

May Maisarah said...

all the bset ya! =))

ieyka_Nz said...

terima kasih maisarah..:)