19.1.11

Contest picture HITAM PUTIH??

Helloowww.....Haa..kali ni aq nak kasi entry pasal "CONTEST picture hitam putih" nih..SEE picture atas tuh..tu r contest yg aq nk join..dari hari tu aq nak join..tapi dok tengah busy repair blog aq ni kan..tu r xde mase lak..contest ni pun aq tau dari membe2 aq ALIN & IELA...Tengok2..Renung2..teringat pulak aq ngan satu pic nih...

Ni r picture yang aq dok teringat-ingat tuh...sweet kan..ni picture time kitorang satu classmate yang terlalu "ramai" 8 org je !! g jalan2 sukat jalan kat Kuching...disebabkan terlalu "ramai"..senang kitorang nak jalan2...hehe..;))

STOP !!
Lets talk about PRESENT ok !! WOW !! bila diorang tanye aq nak hadiah ape untuk CONTEST nih...FUHH !! (membuak-buak rasa hati nak duet nih)

""kalau la aq dapat menang contest nih, duet RM100 tuh aq nak g beli barang yang aq idam2kan selama nih "KASUT SUKAN WARNA PINK" beb..""

Actually kasut tuh lame dah aq survey,...bulan 12 thn lepas dah,maklum la peminat PINK..;)) ...tapi apakan daya..x dapat nak korek tabung yang kosong dok bertempek dalam almari kat umah...HEHE...;)) duet lebih tu nanti aq nk g shopping SHAWL..aq ni kan peminat shawl no 11111....;))

Haa...ni aq nak tag dak membe2 aq nih..mane tau diorang pun nak join kan...;))

1) Alin
4) Mona

mai sini aq nak bagi pesanan..kalau korang betOl2 nak cabar PIC aq nih..klik r kat sini...;))
KLIK SINI..JANGAN TAK KLIK !!

p/s : jangan lupa join contest nih...;))

4 comments:

♥ AMOYELLA said...

dear...THANKS for tagging. but i already join this contest! hehe

http://amoyella.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

mun tukar gambar background...just copy background code and buka design --> add gadget (side bar) --> paste code gak HTML/Javascript --> SAVE! =)

siti fatimah said...

hey dear :) tengs join contest eh

:) good luck :)

ieyka_Nz said...

siti..welcome..:))
biler nk announce pmenang? :)

siti fatimah said...

salam..hye..tq join contest :) good luck !