25.3.11

kena tag and nak tag :)

Assalamualaikum dan salam sejahtera saya ucapkan kepada pembaca2 di seluruh dunia....duduknya saya menaip depan pc nih nak bagitau title entry kali ni adalah kena tag and nak tag..HAHA..LOL ! seperti yang kita ketahui result spm baru keluar aku kena tag oleh 2 orang sahabat aku yang nun jaoh belajar di Sabahan sana bagi mengejar cita2 mereka...ngeee....ni dia ! mona & iela...so, straight to da point..beralih kepada soalan yang diberi :

Sila jawab :

1.Adakah anda rasa hot?
Hot? oh semestinya tidak sebab sekarang cuaca sungguh mendung macam mau panas hari.

2.Upload wallpaper laptop




3.Cerita pasal wallpaper berkenaan
aku memang peminat giler SNSD nih...diorang semua cun2 belaka..jeles siot nengok diorang yang cun melecun nih...

4.Bila kali terakhir makan ayam?
baru je pas makan Chincken Rice Combo kat KFC :)

5.Lagu terakhir anda dengar?
Ooootoookaaaajjjoooooo....

6.Apa yang anda sedang lakukan ketika sedang menyelesaikan tag ini?
tengah dok layan pesbuk and blog..

7.Selain nama anda sendiri anda dipanggil apa?
orang tak pernah panggil pon..haha :)

8.Tag 8 orang.


9.Siapa orang No.1 yang anda tag?
semestinya junior aku cute mute nih :) dye orang sabahan doooo...aku salu gak terjah blog dye nih.

10.Katakan sesuatu kepada orang No.5 yang anda tag?
fullname Hilwa Hayati..nama secantek diri..aku rindu bangat sama cucur udang yang dibikin mama dia..sodap sungguh !

11.Siapa orang ke 3 yang anda tag?
semestinya kawan sekampung..sesekolah..seuniversiti dan sefakulti ngan aku kat uitm..hehe :)

12.Bagaimana dengan No. 4?
Leah..Woo...minah nih memang suka bab2 tolong orang nak bina blog..banyak sungguh tutorial dye buat kat blog..apa yang penting dye sama sekolah ngan aku dulu..:))

13.Pesanan buat No. 6?
Jangan asek nak maen game je keje...

14.Kata2 cinta buat No. 2?
Oh..aku sangat cinta pada cassandra..i Love u yunk..mmmuuuaaahhh..;p

15.Ada persamaan tak No. 7 & 8?
ada ! dua2 laki..haha :) diorang ni sama2 junior aku kat uitm :)

16.Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang No. 1?
dah ade pakwe..
orang sabahan..
sekarang sem2 kat uitm samarahan..
ambek kos building..
sem lepas baru balek dari trip ke sabah..HAHA :)

17.Persamaan lembu dan kambing?
dua2 ada kaki empat :)

18.Perasaan ketika menjawab soalan ini?
tiada perasaan laa...

19.Adakah anda tahu Rizman itu sengal?
Rizman? tak pernah dengar pon nama tu..hoho~~

20.Gay or less?
less...biiaaannn...haha :) aku memang suka pondan ! :)

Finished !!

3 comments:

ekmamessi10 said...

x bai plik game lh..ehhehe

sandrau said...

apa benda ya. merepek jak! hahahaha

ieyka_Nz said...

sandra : ngek....tetetttttt :p