25.5.12

Program Survival UiTM :)

Assalamualaikum ^^



Hari neyy adalah hari paling bahagia sebab dapat attend majlis ilmu "ceramah", dekat Dewan Agong UiTM Shah Alam. Memang pelikkan, selama neyy memang tak pernah suka dengar ceramah, tapi kita akan suka bila penceramah tu boleh menarik perhatian kita.

Actuall, hari neyy tadi ade program yang dipanggil "Program Survival Mahasiswa UiTM" , dan aku salah seorang yang attend program neyy. Maklumla pada mulanya memang terpaksa sebab diwajibkan. Dan bila first time masuk hall tu memang dah macam menarik je program neyy. Dan, seapabila program bermula.


Wowww !


Dats kind of word yang terdetik dalam hati. Memang terbaiklah program neyy. Kalau hari hari macam neyy boleh terdidik aku. Boleh termotivasi aku. Haip...seriously aku suke sesangat program neyy. Boleh muhasabah diri aku dibuatnye. Tambah tambah pulak penceramah dari Indonesia yang memang terbaik dan pernah aku tengok.

Terbaiklah !


Siap nangis nangis kitorang tadi. Tisu pun habis. Tersentuh beb :(


- i'm happy today -

2 comments:

FareezVanFillers said...

salam program tu saye rase pon memang terbaek..saye baru je rabu lepas kat Uitm P.Alam..heheheheh terbaek kan....penceramah terbaek..heheheh

ieyka_Nz said...

wss...
kan...sedih giler time tu..memang termotivasi habis :)
Kadang2 depend dengan penceramah jugak...