21.12.12

It's time to study

 Assalamualaikum 




Study Hard.

Final exam lagi dua minggu. Begitu cepat masa berlalu untuk semester ni. Rasa macam baru semalam je daftar degree. Rasa macam baru semalam je masuk kelas baru kenal kawan-kawan baru. Betul orang kata "masa itu ibarat emas" perlu dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya. Bersyukur sebab semester ni berjalan dengan lancar even tekanan tu tetap ada. Nama pun student kan, stress tu kene ade. Huhu.

Memang banyak perkara yang berlaku sepanjang semester ni. Alhamdulillah. Kegembiraan tak dapat nak diungkapkan dengan kata-kata :) Terima kasih kepada kawan-kawan sekelas untuk sepanjang semester ni even aku baru masuk kelas diorang semester ni, tapi korang memang best. Bersyukur sangat-sangat.


Doakan aku untuk final exam dua minggu lagi k.
Till then....




1 comment: