21.5.11

Giveaway Belog Nemomimosh

Tahniah kepada diri sendiri kerana dapat melawan rasa malas nak update blog gara2 nak dapat HADIAH baju !

Julung-julung kalinya aku nak join Giveaway. Hahahaha..Dengan bacaan bismillahirahmanirahim...nak ambik berkat dengan ini aku mengesahkan yang aku nak join Giveaway ni sebab aku sangat2 terpikat dengan satu baju bakal present bagi yang join Giveaway nih..Haha..itu yang paling utama..Noktah ! Aku harap2 dengan harapan yang sangat besar aku nak sangat2 tersangat-sangat menyengat nih, nak baju tu jugak..Yang 1st tuh ! Boleh kan ? sambil membuat muka kasihan dengan juri agar aku menang giveaway nih..


syarat pertama : suruh aku add Zeera Boutiquee dah dibuat...konpem..tengok nama fb aku ieyka Nz sebagai bukti ye cik adik manis :)

syarat kedua : suruh aku buat entry pasal giveaway ni..yang korang baca ni ape? entry giveaway ni lah...hehe :) pastuh soh aku tempekkan banner giveaway yang comel lotey tuh...nah ! Tengok ni sambil klik banner tuh !



syarat ketiga : Kalau korang klik banner atas ni dapat terus terbang ke blog Si manis tu, maksudnya syarat ketiga aku berjaya buat lah..kalau korang tak dapat terbang ke sana..alamatnya, MOUSE korang guna untuk klik tu ROSAK beb..pergi beli baru !

syarat keempat : suruh aku tag 3 orang..aku nak tag sape ek ? Haaaa :))

1) Ici yang comel + cantik
2) Alin juniorku :)
3) Iela yang slalu update blog (hehe)

syarat kelima : suruh aku tinggalkan komen and latar belakang sedikit maklumat tentang aku...

syarat keenam : aku nak hadiah ni.....baju 1st


Itu je ! Pesanan kepada anda..undilah saya ! Haha :) twink2 !

2 comments:

kochi said...

cntik la baju giveawy ni..ici nak bj lelaki tu.adoii..nak join skaki juga la..tq sis eiyka yg sweet...

ieyka_Nz said...

join jangan tak join :) mane tau nasib menang kan...