22.5.11

Sunshine smile contest

Aku kena tag Ici yang chantik ! :)

Baiklah..hari ni adalah hari " join contest " sedunia..ngeh3 :) So, aku nak join satu lagi contest sebab pernah join contest before nih semua contest aku menang kalah..dah adat bertanding kan..ada yang menang..ada yang kalah..so, tanpa segan pilu aku nak join contest yang diberi tajuk Sunshine Smile Contest...

Orang yang anjurkan contest ni suroh aku copy paste......

.....................................................................................................................................................................







SUNSHINE SMILE CONTEST STARTS NOW!!!!


Seperti yang dijanjikan, SUNSHINE SMILE CONTEST akan bermula HARI INI iaitu pada 22 Mei, 2011. HADIAH UTAMA BERUPA POLAROID INSTAX MINI 7S beserta INSTAX MINI FILM yang bernilai RM600.

CONTEST APE NI?

Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
 Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/
http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:
http://mynameismyname-ashraf.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:
http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

Dibawah ini adalah gambar yang dipertaruhkan saya (contoh sahaja):


"Senyuman saya paling ceria sebab saya tengah hepi dan kenyang.." *post optional. "Senyuman saya paling ceria sebab _______"

dan berikut adalah rakan2 yang saya tag....

.................................................................................................................................................................

syarat pertama suruh aku follow 2 blog tu aku dah buat sebab aku memang rajin mempollow blog orang...syarat kedua suruh aku copy paste and attach picture aku yang tersangat gembira aku dah buat jugak..cuma picture tu aku attach bawah ni nanti..syarat ketiga senyuman aku memang dah cukup ceria sebab aku tak nangis dalam gambar tuh ! syarat keempat entry KHAS untuk contest ni ape yang korang baca ni lah...syarat kelima suruh aku tag membe2 aku dan bawah gambar nanti aku announcekan sape yang aku nak tag ! syarat keenam semestinya aku akan buat sebab nak bagitau yang aku join contest ni..nanti tak sia2 aku join kot2 aku dapat menang ! hehe..:) 


syarat ketujuh ? Nak ambek nih ! picture yang aku pertaruhkan..keh3...harap2 senyuman aku dapat menggoda abang ashraf yang hensem tuh :)




* senyuman aku ni paling ceria sebab aku memang suka senyum dengan orang...senyum itu satu sedekah dan boleh buat aku awet muda (^_^) *

lastly..aku nak tag :


Completed ! :)

3 comments:

Ashraf Jalil said...

thanks join =) gudluck !

kochi said...

fuyoo..snyuman tu mgoda nmpak..hehe....xdela.ici guro je taw..cute n sweet je snyuman tu..so snyum sllu k....baru awet muda kan..^^peace

ieyka_Nz said...

ashraf : ok..thanks k :)
ici : senyumalah selalu untuk biar tampak muda 15 tahun...kih3 :)