16.12.11

Beautiful house

Assalamualaikum...


Taken by : me
Location : Sepaoh,Sarawak

Agak lama rasanya biarkan blog tak berupdate sampai sesawang melambai lambai pergi merajuk inginkan entry terkini. Tapi, apakan daya masa tidak mencemburui, akan tetapi lappy yang sudah seminggu berjauhan dengan daku belom selamat diperbaiki lagi. Update blog dengan menggunakan komputer @ lappy lain membuatkan rasa ketidakpuasan. Sebab tu aku rasa malas nak update blog. Hinggalah lappy aku selamat sampai ke tangan nanti.

Okey, berbalik kepada gambar yang di post dalam entry kali ni, aku nak share jugak picture rumah maybe traditional house yang ada kat area Sepaoh sepanjang aku melancong selama sehari ke situ. Memang cantik sangat kan rumah tu.



Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi.

1 comment:

Onitsuka_hana said...

bersih,cantik, luas. pemandangan pun cantik