19.12.11

Facebook Timeline ?

Assalamualaikum...


Mesti ramai yang dah tahu kan facebook dah nak bertukar wajah lagi. Untuk bahagian wall profile jelah. Actually, mula mula try guna yang baru ni "Facebook timeline" agak kekok. Nama pun benda baru kan. Jadi tak biasa. Bila dah explore punya explore..akhirnya expert sikit. Dah jadi macam ni...


Dah macam blog aku tengok. Siap ada header a.k.a "Cover photo". Haaa...ambik kau ! Aku letak mata hijau aku yang anak buah aku panggil Toyol sebagai Cover photo aku. Apa apa pun, korang nak ke tak nak, kalau tak silap 23 hari bulan ni nanti semua akan bertukar ke FB Timeline ni.

1 comment:

roseputih zumie said...

aish.. dok ubah sinin sanun.. t berkubur la cm myspace.. heheh