23.1.12

2 minggu blog tak diusik :(

Assalamualaikum...

2 minggu...
memang agak lama rasanya tak update blog. biarkan blog tak terusik pun. nak jengok apatah lagi. memang edih sangat2 sebab teringin nak update blog harihari macam orang lain...tapiiiii..apakan daya..laptop dah merajuk taknak diperbaiki lagi. dibiar rosak macam tu je....nak beli baru pun no money sekarang ni...kesian kan aku sekarang ni. update blog sekarang pun guna hempon burukkkk je. laptop..datanglah kepadakuuuuuu...pleaseeeeee....!!! aku rindu sesangat sangat nak update blog macam orang lain niiii...:'(

kalau dapat laptop baruuuuu lagi bagus. sangat tidak seronok hidup bila laptop takda...sunyi je memanjang...boring sesungguh sungguhnya okeyyyy !!!! langsung takda kenikmatan cuti....hmmmm...okeyyyy...byeee..membawa diri dengan perasaan merajukkk ni....sebab jeles tengok korang update blog setiap saat hokeyyyyyy !!


byeeeeee..... !!!!!!!

1 comment:

QUEENPINK said...

jemput join ga queenpink

http://roszaliza.blogspot.com/2012/01/queenpink-lucky-draw.html