1.1.12

Broadband Rm25 sebulan berbaloi

Assalamualaikum...



Broadband Rm25 sebulan berbaloi...:)

Antara kebaikan : sesuka hati je aku download muvie, line okey laju jugak, tak payah ber"bil2" just top up je...then subscribe broadband...orang macam aku ni bukan anak orang yang berada senangsenang nak bayar bil bulanan, hanya mampu nak guna sim broadband ni. Jimat dan dapat berjimat...hehe...memang cukup berbaloi.. :)


Harga sim tak la mahal sangat, tapi first guna free sebulan, then korang top up RM25 je, pakai sebulan :)

12 comments:

roseputih zumie said...

waa.. btlkah ni? mula2 reg no pay fee ka?

ieyka_Nz said...

yupp...betol dear..tak main2...beli sim je, harga sim ni rm40 sy beli...first pakai free sebulan..then top up macam sim biasa je..jimat kan..line pun laju..yg sy pakai skrg sim nilah utk online..

ieyka_Nz said...

xde byr ape2 utk reg :)

roseputih zumie said...

dats mean kena beli sim how much? sim apa2 pn blh ka? sound interesting !

ieyka_Nz said...

sim ni harga RM40..sim ni namanya sim pek 1 malaysia..limited..nak beli ?

Aku Mad said...

follow follow follow follow :)

da follow :)

www.akumad.com

syahya said...

tg ga mo mley sim eyh??
si eyh pbk hp ka prl modem??

ieyka_Nz said...

dua2 knah..pebak bedben knah..hp pun knah...mmg laju alah bodben biasa..meby limit :) mmg berbaloi...

syahya said...

tg ga mo mley?berminat tan asg nueng..hahha..gk nuan jajah ka??

ieyka_Nz said...

ubg eh mahal dh harga...sabey ko meley rm40 mk termasuk pos..ubg eh segak seratus harga...try google..

syahya said...

lbk ubg eyh mo pbk ka?
ok,tq..

ieyka_Nz said...

yup :)