4.1.12

Fibox lebih cool dari Cbox

Assalamualaikum...


Giler siot, cool beb Fibox yang aku sekarang ni. Korang ingat tak entry aku yang ni. Time tu aku tukar balik Cbox aku lepas frust Shoutmix kene bayar kalau nak gune. Then, survey punya survey, terjumpa dengan si tukang chat nama Fibox ni. Sumpah ! Cool giler beb Fibox ni. Ape yang cool ?

Confirm cool giler kalau u all pakai. Nak tahu why ? Sebab aku cakap camtu, Fibox ni memang puas hati bila guna. Sebab ? Sesaat je korang post komen korang situ. Betol. Kalau shoutmix before ni take time jugak posting pesanan korang kan. Cbox pun camtu jugak. Tapi, Fibox ? Cool beb. Tak lama tunggu. Korang enter je terus posted. Tak caye ? Korang try lah kat Fibox aku. Just type ur name, URL..then click ok. Post pesanan korang. Siap. Tak perlu isi dua tiga kali lagi nama and URL korang once dah isi. Senang, jimat masa dan pantas kan ?

*inilah Fibox*


Tunggu apa lagi ? Jom tukar ke Fibox semua sekarang. Just sign up Sini je. Semoga berjaya :)


Last but not least, Ada aku kesah ?

2 comments:

Cik Jingga said...

ahhh..ramai yg dh tukar ke fibox..tapi syg nak lepaskn cbox..huhuhu

ieyka_Nz said...

cik jingga : Tak boleyy syg utk pembaharuan :) hehe..