1.1.12

Try Hana Tajima Style...

Assalamualaikum..

Beb, aku memang suka bergambar. Memang tak dapat nak dinafikan. Kalau cuba sesuatu style baru, tak sah kalau tak capture walaupun hanya sekali. For kenangan masa hadapan jugak kan. Then, aku akan cuci that gambar letak dalam album cutecute aku. That album will be remind me the pass kenangankenangan yang aku buat before ni. *ayatayat campuran yang mengada-ngada* Abaikan...


Yang ni sukasuki je. At first nak buat style sendiri.

*agakagak sama tak macam style Hana Tajima?*

Just nak try. Aku memang suka mencuba sesuatu yang baru. Tapi kena harus berani dan kompiden okeyy. Kalau kompiden takda, malu pulak datang. Hasil pun tak menjadi. Betol tak Kompiden level mesti tinggi untuk mencuba sesuatu yang baru :)



Muka agak pucat sebab tak pakai apaapa foundation or cream. Just terus tempek blusher, gincu..nak kasi pucat hilang sikit.

Tak salahkan cuba sesuatu yang baru. Yang penting aku tak lah ketinggalan fesyen sangat :) 


Last but not least, ada aku kesah ?

2 comments:

cik Nur Adila binti Jawawie said...

kompiden level harus tinggi. i like dat word.

ieyka_Nz said...

yerrr...kalau tidak apa pun tak boleh..hehe..