1.2.11

Butik Alesya

Dikeheningan pagi yang sejuk2 suam nih...aku terbaca satu page yang nak bagi SHAWL FREE okeh ! jom kite terjah...


*KLIK BANNER DI ATAS*

Free kan  ?! ape lagi...Jom baca ENTRY nih..:)

Memandangkan zaman sekarang penoh dengan trend stylo tudung2 yang chantek2..apa kata korang terjah blog Butik Alesya nih..konpem korang tak nyesal bila tengok dengan style tudung yang chantik2 dan berkualiti nih, korang akan lebih berkeyakinan untuk berhadapan dengan dunia luar..Hehe..:) (rasa femes tawww)...korang tengok macam aku nih..sejak berkecimpung dalam dunia fesyen tudung terkini..aku rasa yakin sangat..chantik taww orang puji ! siyes ! 

Butik Alesya takkan bagi korang nyesal kalau shopping kat butik nih ! Siyes ! ni bukan fakta semata-mata taw..ini adalah kenyataan !! apa lagi ? Jom lah rembat semua jualan di Butik Alesya ! Kalau lambat nyesal tak sudah pulak nanti. Apatah lagi bila dah nampak perkataan SOLD OUT ! nangis2 korang nanti :p.

Mari tengok sini..Koleksi2 tudung yang ada ! Jom kita terjah !


nih sesuai untuk kaum hawa yang sememangnya minat kaler pink macam saya !
Nama : Atieya (chantik kan nama tudung nih..)


Wah ! yang nih memang manis sungguh wajah kalau pakai..konpem !!
Nama : Shawl Najla' (manis namanya semanis yang memakai)


Shawl nih sesuai untuk kaum hawa yang malas nak iron ! (Maklum la xde masa kan?!) Hehe..:)
 Nama : Shawl Hafiya & Shawl Beri

.................................................................................................
Anda ingin kelihatan cantek macam customer nih? 
(picture from FB Butik Alesya)
Jom Shopping di Butik Alesya !!
.......................................................

okeh friends..actually banyak lagi tudung2 yang chantik2...tapi memang banyak giler beb ! xkan nak soh aku promote semua kot.nanti korang rambang mata pulak..Haha..:) kalau korang nak tengok koleksi2 laen..korang pergi terjah kat Butik Alesya !!
* CEPAT2 PERGI KE BUTIK ALESYA..NANTI MENYESAL TAK SUDAH!! *

..Kepada kawan2 jom shopping di Butik Alesya..

2 comments:

Liena Razak said...

ok dik thanx alot akak dahh tgk... free shawl to u darlink

ieyka_Nz said...

Hehe..thanks sis :)
koleksi2 tudung butik alesya mmg chantek2 semua..:)