10.2.11

Dapat HEADER FREE dari My Official Blog !!


Entry kali nih nak bagitau kat korang semua yang aku dah ada HEADER..tengok2 ! chantek kan header aku nih..aku dapat free lagi tuh..thanks ya kepada Faiz Zaini sebab sudi boat header free utk aku nih..aku suka sgt..siyes ! chantek sungguh ! dye buat 2 header utk aku..tapi aku pilih satu je..:) ahernya..tercapai jugak aku nak dapatkan heade
r untuk blog aku nih...thank bebanyak lagi k Faiz Zaini...:))



korang tengok perbezaan nih !!

* No Header*

*New Header*
chantek kan?!

* actually, nak tulis bebanyak kat sini..tapi waktu tidak mengizinkan..Harap maklum :) *
choww...

2 comments:

mofaizmz said...

hurm.. yg title kalau hide-kan lh lawa :)

ieyka_Nz said...

ok..arahan diterima daripada yang pakar..:))