27.4.12

Happy birthday to me ....

Assalamualaikum ^^



Memandangkan tengah tengah malam camgini nak update entry yang mengade ngade, aku nak wish " Happy birthday to me " .. Dah genap 22 tahun umur aku. Dah boleh jadi mak orang dah. Eh, silap, dah boleh kawen dah neyy. Hihi . Gatai ~~


Apa apa pun, aku tengah menunggu surprise dari insan tersayang neyy. Nanti barang tu dah sampai aku update entry surprise tu keyy . :) Anyway, thanks kepada kengkawan kengkawan di fb mahupun di twitter ataupun di hp yang wish besday aku. Thanks a lot guys . Sayang korang. Lep Lep :)


 


- End of story -


2 comments:

NurSyafinaz said...

waaa , epi besdayyy ! may Allah bless u sis :D

hee tak sabar lak tgu birthday saya 1 may ni , ><

ieyka_Nz said...

Thanks syafinaz :)