11.4.12

Midvalley, here i come again .

Assalamualaikum ^^


" Jom keluar gi KL ,..."
Suara-suara sayup dalam fon bunyi mesej kedengaran... "Ape lagi, cepat cepat siapkan kerja, join jelah. Dah orang ajak kan ? Bila lagi nak keluar kalau bukan time tuh . " ....







Dah tengok kan. Terliur tak ? Terliur tak ? MUahahahahahhahaha. Sedap giler melahap sorang sorang makanan kat Secret Recipe nihaaa. Dengan Jus tembikai lagi. Sataynya yang manis. Nasi goreng yang marbelessss. Perghh. Hanya aku yang tahu nikmatnya makanan nih !!


Inilah kawan kawan baru yang baru dikenali time pergi jalan jalan dengan diorang haritu. Nama ? Aku tak ingat la beb. Yang aku ingat budak kelas aku je. Aku kan pelupa ! Haip ! Macam orang tua dah pelupa pelupa bagai.


Sambil sambil tunggu lif pun sempat lagi nak ambik gambar posing posing kan ?

Dannn....entah mamat+minah mane pulak dua orang nih. Eh, mamat ke minah ni ? Kompius jap ! Haha... Ambek kau !! Nak sangat aku update blog kan. Padan muka ! Nak nombor fon diorang tak ? Mai kontek aku....Lalalallalala....

" bajet sweet kapel"...*sweetlah sangat*



Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali baca lagi :))

4 comments:

cik Nur Adila binti Jawawie said...

baju biru, fikri.
baju kuning, fakar aka acong.

ieyka_Nz said...

Wah ! bagaimana kamu tahu laaa?

cik Nur Adila binti Jawawie said...

classmate.. zzzzzzzzzzz.......

Anonymous said...

sbb dila bomoh bobohizann. .. . muahahhaha