22.9.11

2 in 1 Contest by Yana



Klik banner kat atas ni kalau nak join contest ni okeh ! Just klik x perlu kata apa2 :)


Time to COPY and PASTE :
.........................................................................................................

SYARAT-SYARAT UMUM
  • Digalakkan Folow dan Like Fanpage owner contest ini >TEKAN<
  • Peserta boleh join 1 atau kedua-dua contest
  • Hanya perlu buat entry untuk "Lucky Draw" sahaja di blog anda
  • Untuk "Photogenic Style Contest" tidak perlu buat entry di blog anda yer
  • Tarikh mula dan tamat kedua-dua contest adalah bermula 6/9/2011 sehingga 16/10/2011
  • Tiada istilah pilih kasih/bulu/warna kulit dalam contest ini.

SYARAT-SYARAT KHAS CONTEST





KATEGORI 1: LUCKY DRAW







PRIZES FOR LUCKY DRAW CONTEST
x1 RM100 Shopping Voucher from Eightdesign
x10 pairs Contact lens
x10 micro lensing fibre
x2 VCO and Collagen
x2 viscose shawls
x3 amra shawls
x2 latest shawls
x1 korean dress 
x1 handbag
x1 hot dress

 1 TOP REFERRAL
x1 Handbag
X1 Shawl


KATEGORI 2: PHOTOGENIC STYLE CONTEST


PRIZES FOR "PHOTOGENIC STYLE CONTEST"

HIGHEST VOTE
x1 RM100 Shopping Voucher from eightDesign
x2 Shawls

SECOND HIGHEST VOTE
x1 MARY KAY products
x2 Shawls

THIRD HIGHEST VOTE
x1 MARY KAY products
x1 Shawls

SPECIAL PRIZES FOR BEST PHOTO
x1 Latest Cute Dress
x1 VCO


.....................................................................................................................


Ok. Sekarang just nak bagitahu yang aku nak join KATEGORI 1: LUCKY DRAW sebab kalau nak join KATEGORI 2: PHOTOGENIC STYLE CONTEST aku langsung xde gambargenic...kemungkinan aku yang suka bergambar ni xde genic nye...erkk..ape2lah. Yang terutama dan yang paling penting aku nak dapat hadiah je ! Opkoslah kalau join contest nak dapat hadiahkan ( materialistik la cket ! ) Haha...

Memandangkan sekarang ni aku tak pernah lagi dapat hadiah dengan menyertai banyak sangat contest (ade la dlm 3,4,5 contest aku join) ... Aku berharap..dengan lafas Bismillahirrahmanirrahim...Aku join contest KATEGORI 1 :) Lucky draw...Harap2 aku bertuah je kali ni. Aminnn...

p/s : Aku dah laksanakan semua syarat2 yang dikehendaki...hihi...wish me luck.

Eh..lupa nak tag :

Mangsa bertuah 1 : Ramziela
Mangsa bertuah 2 : Alya Arissa
Mangsa bertuah 3 : Mona Haiza


Sekian, terima kasih kerana sudi membaca :)

4 comments:

Alya Arissa said...

thanks tag ici..nak join mlm nnti..hehe..^^..gudluck k.

♥ AMOYELLA said...

wee...kena tag...grrr (^^)

ieyka_Nz said...

amooiiii yaaa..lupa mau kasi tahu..hehe :))

Alya Arissa said...

huhuk...line lmbap giler.baru dpt buka blog eiyka ni....chaiyok2..