25.9.11

Gila sangat dengan PINK ? Ini jadinya...


Dikeheningan subuh, pagi2 aku bangun walhal bangun lewat terus menghadap lappy kesayanganku yang menjadi teman tatkala sunyi...keh3..Semenjak 2 menjak, mood menulis blog memang semakin membuak-buak maybe sebab kecantikan blog merangsang untuk menjengok blog selalu . Tak dapat nak nafikan. Hinggakan time nak study pun sambel lewa jerk. Erk..aku memang student yang tidak pandai membahagikan masa. Tapi aku paling suka stadi last minit (jangan ditiru aksi ini). Sebab itu memang cara saya :)

Memang tak dinafikan ramai wanita termasuk golongan2 yang "istimewa" (ok, agak sopan bunyi panggilan itu) menggilai kaler Jambu ni. Termasuk aku okeh, tapi aku wanita tulen ! Bukan wanita "istimewa" :) hehe...jangan marah kalau yang terasa.

Semua picture yang aku tempekkan kat entry kali ni semuanya aku research dari internet hokek. Takdak masa nak pegi ke luar negara capture semua gambar ni. Jadual aku pack tau ! So, layan jelah picture ni bagi yang sangat sangat sangat sangat sangat gilakan kaler jambu .




Perghh..kalau aku dapat kereta ni, 10 hari 10 malam aku dok tinggal dalam kete ni .


Alangkah best kalau lappy aku macam ni..mesti setiap saat aku update blog aku :)


Ok, yang ni aku agak tidak jeles sebab aku ada....
ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

:)







Sweet. Comel. Cantik. Indah.
Semua adalah...alangkah best kalau BED aku camgini rupa kan. Aku janji tak kuar bilik :)




Indah untuk bersantai.


Korang ada lappy dalam toilet ? Cam best je..setiap saat, setiap detik aku update blog je kalau camni :)


Nikmatnya mandi kalau suasana camgini rupa.



Nak dating kat tempat ni boleyyy ? Romantiknyerrr...


Semuanya di alam fantasi kalau aku nak semua benda ni di depan mata aku. Sob2 :'(



Terima kasih sebab sudi membaca :)


2 comments:

ketawariang said...

sy hantu pink jugak! hehe....
tp org mst kate "eh suke pink? mst ko ni gadis lembut2 n gedik kn?"

yg sebenarnye,sy ni ganas! haha

*sukenye tgk bilik2 tidur pink tu..

ieyka_Nz said...

hantu pink ? hehe...takutnyerrrrr...
meh sekeh sikit kpale diorang cakap gedik tuh ! :) huhu~~

cantikkan semua ni :))