17.9.11

Hantu Bonceng


Meh sini ramai-ramai nengok ceciter Hantu Bonceng nihaaa.....almaklum la..kalau bab citer hantu ni aku no 1 punyer....best beb ! Ape yang nak ditakutkan hah ? tengok2 bawah selimut dah berteriak kalau tengok hantu Agak best sedikitlah citer nih...

Aper yang best nyer tuh ?!

hmmm...aku pun tak tau lah...ape yang best..korang layan sendiri la...nampak macam best..tapi sikit jelah aku ketawa...nak kata seram..x seram langsung..nama pun pelakon dye pelawak..mana nak seram kan? huhu~~

apa2 pun...aku just layan je citer niha....just nak buang masa aku yang tak terbuang ni....dah tension sangat nak study...cecarik muvie nak dinengok nyer....







SINOPSIS :)

Hantu Bonceng merupakan filem kelima terbitan Excellent Pictures Sdn Bhd dan diarahkan oleh pengarah terkenal, Ahmad Idham Ahmad Nadzri.
Filem yang berkisarkan kisah seorang pemuda bernama Amran yang gemar berlumba motor drag secara haram. Konflik bermula apabila gadis Bohsia iaitu Maya yang dimenanginya dalam sebuah perlumbaan haram terlibat dalam kemalangan jalan raya dan meninggal dunia setelah dibonceng oleh Amran. Sejak kejadian itu hidup Amran tidak tenteram kerana sering diganggu oleh hantu Maya yang meminta supaya mayatnya disempurnakan. Amran meminta bantuan kekasihnya, Halimaton serta rakannya Kunyit untuk menyelesaikan masalah yang dihadapinya itu.
Apakah yang bakal berlaku seterusnya kepada Amran?
Anda saksikan sendiri ye :)

2 comments:

Alya Arissa said...

best ke citer ni????

ieyka_Nz said...

agak best sedikitlah..huhu~~ :))