17.9.11

Autumn in my heart (Anda masih ingat?)

Eh..tengah dok study tadi kan..disebabkan terlalu penat dah otak nih..aku belek2 la citer2 dalam hard disk aku yg btempek tuh...tup2 ! tibe2 aku ternampak 1 list nih...AUTUMN IN MY HEART :)

dah rasa boring sangat kan...nak tengok movie..xde plak mvie yg best..ape taknya..dalma 200 list lbh tuh semua aku dah tengok...keh3 (^____^)

Pastuh..tetiber aku nak nengok balek citer autumn in my heart nih..nak ambek feel jiwang la katakan...Ngauuummmm.....!

Citer nih mmg pemes giler time aku masih dok sekolah rendah dulu..siap aku tercongok depan tv tunggu citer tuh..x miss pun aku nengok episodnyerrr....bestt...jiwang...

Aku tawu ler citer tu dah kuno sangat..x yah lah korang nak gelak2 aku !
:p

Tapi kan..nak diciterkan...aku tengok tadi nangis2 tau..sampai siap satu tuala kecik kat tangan aku nak lapkan air mata yg spontan mengalir nihaa....sodeh den tau ! sungguh sodeh ! nangis2 tak hanti2..x bleh nak hantikan tuh...ishk3 ! masih feel jugak aku negok citer tuh...

ape2 pun..aku masih layan citer lamer2 nih....

Jom layan picture bawah ni :










p/s : bagi sesiapa yang belom tengok citer nih..pegilah tengok sekarang :) best giler ade ke lagi yang nak tengok citer yang dah berkurun lamer ni? haha..

1 comment:

Mohamad Saufi bin Othman said...

tau xpe.. CITE nie BEST + sedih...