22.9.11

Gelak-gelak baca wall page Yuyu Zulaikha



Disebabkan tengah STRESS dengan kehadiran Fesbuk yang berwajah baru ( tahap bangang )....jadi sejok ati baca wall page kak Yuyu dengan notes ni :










Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu
... ...
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2.

Moral: Ingatlah binatang pun ada perasaan........









p/s : Copy paste dari wall page Yuyu Zulaikha.


kena jujur kalau copy paste !




Terima kasih sebab sudi membaca :)

2 comments:

Alya Arissa said...

yg ni lawak tol.hahahhaa....adeh....hahaha... sian lahai binatang2 tu... oh ye,sis,boleh gn pop out comment supaya blogger senang nak bg komen... boleh ubh at setting dashbord tu.tips tok sis..^^

ieyka_Nz said...

Eh...la..sebab hari tu dh tukar pop up window utk komen...mb tertukar balek kot... :))