22.9.11

Gelak-gelak baca wall page Yuyu Zulaikha



Disebabkan tengah STRESS dengan kehadiran Fesbuk yang berwajah baru ( tahap bangang )....jadi sejok ati baca wall page kak Yuyu dengan notes ni :










Kalau binatang ada facebook, agak-agak apa status mereka?

NYAMUK : Baru habis ronda rumah Ajoi… kenyang burp, Alhamdulillah…

CICAK : isteriku tersepit pintu
... ...
KUCING BETINA: “Anak i yang ke-5 baru tanya siapa bapaknya. I bingung nak jawab apa. I sendiri lupa bapaknya siapa.”

AYAM : Kawan2…kalu esok guwe tak update…bererti guwe udah di goreng….I luv u all… jangan luper wat kenduri arwah untuk I yaa…

NYAMUK: Siot, sekali drug addict gua hantam. Gua positif HIV AIDS… uwaaaaaaa

KUCING JANTAN: Baru je add awek sebelah umah… keturunan PARSI beb!!!

BABI : Aku bengang btol la...die gi pijak taik kucing tapi nama aku yang disebutnye...wei bro! len kali siasat dlu la sape yang berak kt depan umah kaw...tension2.

Moral: Ingatlah binatang pun ada perasaan........









p/s : Copy paste dari wall page Yuyu Zulaikha.


kena jujur kalau copy paste !




Terima kasih sebab sudi membaca :)

2 comments:

Anonymous said...

yg ni lawak tol.hahahhaa....adeh....hahaha... sian lahai binatang2 tu... oh ye,sis,boleh gn pop out comment supaya blogger senang nak bg komen... boleh ubh at setting dashbord tu.tips tok sis..^^

ieyka_Nz said...

Eh...la..sebab hari tu dh tukar pop up window utk komen...mb tertukar balek kot... :))