25.10.11

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum ^^


Kan kan kan kan aku dah cakap, hari neyy hari contest sedunia. Semua contest yang blogger2 kat luar sana buat aku nak join. Kalau boleyy satu pun tanak terlepas. Nasib kita tak taw la kan, mane taw kot2 menang semua..nyiahahahahahaha... Hihi :') Kalau korang nak join jugak contest neyy, korang klik je banner comel kat atas tu keyy . Hadiah memang menarik dan menyebabkan aku tertarik. Syarat2 join contest korang terjah sendiri kat blog pencontest tu keyy, and aku dah laksanakan semuanya.

Lastly, aku nak tag 3 org je kawan2 blogger aku neyy..mane taw kot2 diorang nak join jugak :')


Sekian, doakan ika kat sini jugak :')


2 comments:

Alya Arissa said...

soryy..ici lama xda blogging...2 bulan xda buka blog..tgk dh 300 dh followers...hebatnya..cmne buat tu??

ieyka_Nz said...

ici: x da buat apa2 pun :)