30.10.11

Variasi : inspirasi selendang/shawl


Assalamualaikum ^^




First aku tengok majalah neyy di usha2kan, fuhlamak ! Memang menarik minat aku yang memang minat sangat dengan pesen2 jaman sekarang neyy. Cepat2 aku add empunya pesbuk tuh, terus order dengan sepantas kilat sampai kilat pun aku kalahkan kelajuan dengan 200km/persaat. Okeyy. Pentipuuu...


*dapat je parcel dari posmen cepat2 aku lari ambek kamera ayah untuk photoshot majalah neyy..wakakakakakakakakakaaaa (^_____^)*


Pet pet..pet pet...*bunyi hon moto kapcai posmen depan rumah* itu menandakan barang sampai. Barang dari poslaju. Dengan sepantas seperti ahli pecut dunia aku dari bilik ke luar rumah menyambut kedatangan posmen dengan senyuman. Dah posmen tu senyum, aku pun senyum :')


Memang dijangkakan majalah tu akan sampai hari neyy. Yeaayyy ! Tengok parcel atas tuh. Dah koyak rabak gara2 eksaited kemain lagi nak tengok buku tu real2 :') Korang nak tengok tak isi2 dalam perut majalah tuh ? nak tak ? kalau nak angkat keyboard korang sekarang ! :')




*baru muka depan je*


Eh, baru muka depan je neyy. Hehe..eksaited kemain jugak korang nak tengok isi perut majalah neyy kan..sabar keyy sayanggg...



Sekejap keyy..plastik lom bukak agi, camne nak tengok isi2 perutnyerrr...sabar sabar :') Memang eksaited giler time nak bukan neyy..tangan dah ala2 parkinson pulak.



Tadaaa ! Comel muka first majalah neyy kan. So cuteee. Cantek. Menawan.






Eksaited kemain lagi aku neyy nak baca halaman seterusnya dengan selendang/shawl kat tangan nak ikut style2 yang ada :') Auwww..memang memikat hati. Korang ? cemburu ? meh la rembat majalah neyy jugak. Hanya RM19.90 je. Murah. Ade manyak style derrr. Rugi kalau tak beli. Bagi yang peminat shawl tu konpem nak beli. Nak beli ? Tinggalkan komen, nanti gtau katne beli keyy sayangg.

p/s : lepas neyy masa nak berblogging akan diambil beberapa hari gara2 nak try style baru. Hehe :')



Sekian, terima kasih sebab sudi membaca :')

15 comments:

ca_sha La Vida's said...

suke nyer tgk awk hepi dpt...:)
luv majalah ni gak...:)

Gadish Lollipop said...

macam mana nak order that magazine ?
btw i dah follow you.Kenapa tak letak shoutbox dear ?

P U C A T said...

wow...ohsemm!!

ANNUR said...

hohox. lepas ni byk ar gamba menarik pakai shawl. eheh. nice3!

Nuriy Arisa said...

wahhhhh...majalah ap nie??mcm best jew ^_^ kat mne akak beli??

ieyka_Nz said...

shamila : mmg berbaloi beli majalah tu sampai lupa nak jengo balek blog..hehe..gara2 tgk majalah ni lah..huhu...memang terbaiklah..

ieyka_Nz said...

pucat : mmg ohsemmm pon majalah neyy :)

annur: agak2 camgitulah..lps neyy banyaklh pic nyer..hehe..

arissa & gadis lolipop : cek ur shoutbox keyy...dah inform kat situ mana nak beli...

hazirah92 said...

woah,nak jgk magazine 2..

ieyka_Nz said...

hazirah : tak boleyy reach u punya blog laa..bagi link jap :) nak bagitau katmna nak beli majlah tu..hehe..

Faz Abas said...

menarik tapi tak reti nak berfesyen semenjak dah kertu ni...

ni nak jemput ieyka singgah blog acik di www.kisah-dan-kasih.blogspot.com. acik tulis cerita pendek. berangan nak buat novel...

ieyka_Nz said...

faz: fesyen x kira umur yangg :) asal kompiden je...hihi..

cik Es ღ said...

wah ! suke jugak :)

redzwanie redzmann said...

wah...mcm2 style shawl ade yer..:)

Izzah's Classimodo said...

kalau saya yang pakai , tak sampai 3 jam dah tanggal ganti dengan tudung sarung . hehe.. :)

ieyka_Nz said...

wanie : ha'ah..best majalah ni :)

izzah : hehe..kalau dh biasa, ok lah tu..sy pun camtu jugak dulu....