21.10.11

Virgin Coconut Oil

Assalamualaikum ^^

Business dah kembali seperti biasa. So, bagi sesiapa yang nak order VCO yang memang terhangat di pasaran sekarang contact je keyy 0109708274:)





1) Virgin Coconut Oil Softgel (Best Seller Now)
60 Softgel capsule

2) Virgin Coconut Softgel Juice
(this is for health supplement)

Price:
RM39.90 (Semenanjung)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)


3) Collagen (Best seller also)
15 sachets
Price:
RM59.90 (Semenanjung)
RM65.00 (Sabah & Sarawak)


4) natural fiber drink
15 Sachets

Price:
RM59.90 (Semenanjung)
RM65.00 (Sabah & Sarawak)


5) mind star (Brain Booster Nutrients Supplement)
15 sachets

Price:
RM59.90 (Semenanjung)
RM65.00 (Sabah & Sarawak


6) Hair treatment - moisturizer

Price:
RM39.90 (Semenanjung)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)


7) Hair revitalizer

Price:
RM39.90 (Semenanjung)
RM43.90 (Sabah & Sarawak)


8) Men Vita
15 sachets

Price:
RM45.00 (Semenanjung)
RM50.00 (Sabah & Sarawak)




9) Mexorea
15 sachets

Price:
RM40.00 (Semenanjung)
RM45.00 (Sabah & Sarawak)

10) Femme Vita
15 sachets

Price:
RM45.00 (Semenanjung)
RM50.00 (Sabah & Sarawak)



INI ADALAH ANTARA KESEMUA PRODUK CATALYST




INFO TENTANG PRODUK CATALYST











Untuk keterangan lanjut, boleh layari website ini 

...................................................................................................................................................................................

Apa itu VCO ?
  • Keluaran org islam.
  • 100% bumiputera.
  • Selamat, tiada penggunaan bahan kimia dan haba dalam proses penghasilan.
  •  Yang pastinya HALAL ya. di kotak vco ada cop halal jakim dan cop buatan Malaysia :)


Ok antara kelebihan2 minyak kelapa dara:

1)      Mengurangkan kadar kolestrol – ia sendiri tidak mengandungi kolesterol. Oleh itu ia adalah alternatif terbaik bagi minyak-minyak lain yang mengandungi kandungan kolesterol yang tinggi
2)      Mengawal kencing manis  - pankrease lebih efisien mengeluarkan insulin sementara sel bekerja lebih cekap mengambil gula darah keperluannya.
3)      Mengatasi masalah penyakit degeneratif dan masalah usia umur lanjut - anti oksida  semulajadi dalam minyak kelapa dara adalah penghambat pembentukan radikal bebas. 
4)      Tidak meningkatkan paras kelekitan platelet dalam darah – mengatasi pembentukan plak pada pembuluh darah yang menjadi anatara faktor punca serangan jantung. 
5)      Tubuh lebih tahan serangan penyakit kerana memiliki agen anti virus, anti bakteria, anti fungus dan anti protozoa. 
6)      Mendapatkan kembali keanjalan, kelembutan kulit – ia mempercepat pergantian sel-sel kulit yang mati dengan sel yang baru, selain melindungi dari sinaran ultra violet. 
7)      Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang – sel rambut akan mendapat tenaga dan zat yang mencukupi untuk pertumbuhan maksima. 
8)      Terhindar dari gejala alahan – minyak kelapa dara bertindak sebagai agen anti histamine.
9)       Mengelakkan risiko sakit kanser – minyak kelapa dara memusnahkan sebarang kehadiran organisma pathogen. Dengan itu sel darah putih mampu bertindak secara maksima memusnahkan sel kanser, kerana ia tidak terbeban menghadapi organisma pathogen.  
10)   Keadaan berdengkur akan hilang – kerana saluran pernafasan dan anak tekak akan kembali anjal dan elastik hasil kewujudan sel-sel baru padanya.


Antara kelebihan lain :
1)      Mengurangkan risiko sakit jantung
2)      Meransang metabolism
3)      Menyokong fungsi thyroid
4)      Membantu menurun dan mengekalkan berat badan ideal
5)      Memiliki sifat antioksidan semulajadi
6)      Membunuh virus, kulat, protozoa


Vco ada 2 jenis.Ada yang liquid dan ada yg softgel. Yang sy sdg utarakan ni vco softgel :) Vco softgel plg laris sebab senang nk telan dan boleh apply ke whole face. Means if beli vco ni mmg xrugi ah. 2 in 1 tuh ^_^

Kalu yg liquid tu memang xramai la sgup beli sbb xtahan dengan bau dan rasa dia. Kalau softgel ni senang je lahai nak telannye ;p


Cara nk pakai Vco ni :
1) Makan 2 bj sehari after meal.
 2) Sapu to the whole face minyak Vco dengan cucuk dengan jarum softgel tu.
 After basuh tu rasa lembut je muka insyalah :)


Stakat ni feedback2 positif dr pengguna vco:
 1.Mgurangkan up to 70% minyak
 2.Jerawat cpt susut.
 3.Parut makin pudar
 4.Regular balik period
 5.Sistem penghadaman lbh baik.
 6.Metabolisme naik
 7.Kesuburan
 8.Kulit rs lmbt&halus
 9.Batuk2 cpt hlg
 10.Senggugut
 11. Krg kan allergic
 12. Lebat&lentik eyelashes
 13. Mengurangkan darah tinggi & kencing manis.
 14. Mengurangkan tidur berdengkur

credit to kak nadiah...

2 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

awak , kite nak order vco 1 ley ?
camne nk contct ?

ieyka_Nz said...

boley..just contact 0109708274 :)