27.10.11

Syiiookkknyerrr majalah ituuu ! :)

Assalamualaikum ^^


Korang korang.. masih ingat tak entry aku sebelum neyy ? Yang aku publishkan semalam tuh. Takkan tak ingat kot. Betol tak ingat ? Or belom baca lagi ? Korang scroll kat bawah neyy, entry sebelum entry yang neyy. Yang neyy. 

Perghh..syiiookkkk nyerrr raya baca majalah tuh ! Siyes ! Tak rugi aku beli majalah neyy. Memang banyak manfaat untuk golongan2 peminat tegar shawl neyy. Fuhlamak ! Sampaikan lepas aku publishkan entry pasal majalah tuh semalam, terterlupa la pulak aku nak jengok balek blog aku. Sampai semput aku balas komen blogger2. Tak ketinggalan jugak yang teruja sama nak tau kat mana aku beli majalah tuh.

Rugi besar beb tak beli majalah neyy.


  

*ney pic semalam*

Nak tengok isi2 kandungan yang lain ? nak ? nak ? belilaa sendiriii....wuuueekkk :p Hihi ! :')



Okeyy la..kemain eksaited lagi korang neyy kan nak tengok yang free. Malas nak beli la tuh. Tapi, tapi..aku tunjukkan yang boleyy buat para2 peminat tegar shawl nak beli jugak majalah ney jugak. Get ready ? Jom !





Dah.

Setakat tu jelah. Berkenan ? Kalau berkenan sila komen. Kalau tak, boleyy blah ! *kejam* Takkan nak tunjuk semua page kot, sampai tahun depan pun tak habis upload nanti. Sebab ? Banyak lagi style2 yang besh2 dalam majalah neyy.

Rugi tak beli -.-' RM19.90 je. murah lateww..


Gadis Pujaan
*tinggalkan style neyy, ikut style baru dalam majalah tu..:P*




Sekian, beli..jangan tak beli :')


2 comments:

sarah said...

tak nampak sngt la gmbar gmbar tuh.. maap

ieyka_Nz said...

sarah : sengaja..hehe..xnak bg tgk free..nak suroh org pegi beli jugak..hihi :)