20.10.11

Nak pengsan baca Jeritan2 korang

Assalamualaikum ^^

Alhamdulillah aku still boleyy bernafas. Hampir2 nak pengsan + semput lepas baca komen dari blogger2 semua. Mentang2 la aku baru tukar Cbox ke Shoutmix untuk kesenangan jiwa korang untuk menjerit terkiak-kaung kat sia *okeyy keluar bahasa ibunda ku*...Bukan apa , aku tengah sebokkan diri blogwalking for the first time sepanjang seabad aku masok ke dunia blog neyy aku blogwalking nun jaoh ke tanjong rambutan kat korea.

Agak best jugak blogwalking dari petang sampai ke malam , dari malam sampai ke pagi. Syabas ! Bukan slalu aku dapat blogwalking jaoh2 neyy , saje nak jengok para2 blogger neyy , memang canggeh sungguh blog korang yekk. Agak malu dengan blog aku yang baru setahun jagong neyy. Ade yang cantek2, kacak2, follower beribu riban *okeyy, ayat yang aku baru blajar* komen pun manyakkk.

Kalau korang tak caye, meh tengok neyy, baru ditinggal sekejap aku pegi blogwalking memang cepat korang intai2 blog aku ek.

dari sini, jejari mouse menuju...

keriangan hati si shoutbox hendak ditekan....

..dan pengsan tuan punya blog melihat jejak yang ditinggalkan :')

korang semua neyy comel lerr..hikhik :')



p/s : jeritan sape yang ada dalam shoutbox neyy , sila komen cepat :')


..dan jeritan yang terkini....

Pesanan : korang2, esok sy blogwalking and follow balek blog korang yang cantek2 tu keyy, if ade yg tertinggal, tinggalkan link korang kat sini keyy, takut2 terlepas pandang :') Biasalah manusia kan.

*eleh, macam ade orang baca je entry neyy, bukannye pemes macam yuyu zulaikha, macam irine nadia marcello, macam hanis zalikha*

okeeyy sentap !

Aku baru je mula nak rajin2 berblog lagi neyy lepas seabad lamanya aku tinggalkan blog neyy gara2 nak study, janganla cakap macam tu keyy .

Btw, aku agak terkejut jugak, follower aku hari neyy je dari 78 org naek ke anak tangga 109 org. *cepat tepuk tangan untuk aku* Erkkk...macam mimpi je.*suara2 dengki berbicara : eleh aku dah beribu riban follower tak menunjuk pun macam ko* Aku excited je..:'( huhu~~

Jangan dilayan golongan2 itu..hehe o_O


Sekian, terima kasih sebab sudi singgah sini :)

5 comments:

izamin said...

heheheheh.. ad name fizah la kt bog pink nie.. terharu nye...

ieyka_Nz said...

hehe..ade ek..o_O lps ni terjah blog fizah plak keyy...

izamin said...

hehehehe.. uke2... tapi fizah sekarang nie ngh busy exam.. t abs exam... tiap ary fizah terjah blog comel akk nie.. huhu

ieyza afieyna said...

sebab tu la bila kite blogwalking, kite kena tinggal kn jejak.. ;)

sebb nnti owner blog tu akan blas dn singgah kat bolg kite pulak ;)

ieyka_Nz said...

ieyza : yup, betul tu...rajin2lah blogwalking..hehe :)