24.10.11

Contest Handphone Berjasa

Assalamualaikum ^^




*celoteh kemudian, arahan diutamakan* 

Question & Answer :

1) Apakah jenama handphone anda ?

Sony ericsson T715

2) Kenapa pilih handphone itu ?

Sebab handphone neyy kaler pink. Tu je :')

3) Berapakah harga handphone anda ?

RM420. *murah je, tapi gua beli guna duit sendiri taw!*

4) Apa kelebihan handphone anda ?

Kelebihan ? Macam takde je. Jap ! Haaa..dah berpuloh-puloh kali jatoh tak rosak2..twink2 :')


Celoteh...

Okeyy, korang dah read Q&A atas tu ? tu lah yang diminta oleh pencontest kiter. Syarat2 aku dah tunaikan semua. Hadiah memang cukup menarik yang ditawarkan. Memandangkan aku memang tak pernah sangat bertuah sepanjang aku join2 contest yang dianjurkan, mana tau kali neyy bertuah -_-" . Apa2pun, kalau korang nak join contest neyy, korang KLIK SINI :') Good luck sayang2ku !


Sekian, doakan ieyka keyy. Lov u all~~


6 comments:

salwaismail said...

hp kita serupa! :)

ieyka_Nz said...

salwa: same eh :') kita serupa...

Cik Nurul said...

gud luck !

=)

Izyan Yan Cinnamon said...

wahh henset tu sejibik mcm henset saya sony ericson..tp warna je laen..

sis92 said...

hehe sis pun pakia sony jugak :)

ieyka_Nz said...

wah..majulah kita untuk sony..hehe :')