25.10.11

Contest Gadis Berpurdah by Cik Tomato

Assalamualaikum sayang....

*nak join contest klik banner di atas neyy*

Korang dah baca banner kat atas neyy kan ? So, faham2 jelah kali neyy memang demam contest sedunia mane taw kot2 dapat menang sebab selama neyy tak pernah menang pun mane2 contest -.-' First time tengok contest neyy macam menarik je. Gadis berpurdah ? Yess...baru teringat yang aku ada satu gambar berpurdah *before neyy aku student sekolah agama*


Neyy gambar aku agak lama jugak. Dalam 1,2 tahun yang lepas. Daripada aku simpan camtu je baek aku pertaruhkan dalam contest neyy kan :') Mana taw bertuahnye aku kali neyy kan. Aminnn -.-'

Syarat2 contest neyy aku dah laksanakan semuanya..And the last condition, aku nak tag 5 org kawan2 blogger aku :

3) Mona
5) Alin


Jangan dihairankan yang aku suka join contest. Kita tak tahu nasib kita :') Wish me luck k sayanggg...

Sekian, doakan ieyka keyy.

2 comments:

YNA said...

salam kenal :)

good luck dear :)

ieyka_Nz said...

thanks :)