21.10.11

Contest DANIEL ADIE : SISPA

Assalamualaikum :')


Terms and Conditions:
1: Post an entry dengan tajuk :
' Contest DANIEL ADIE : SISPA '
2: Copy la banner kat atas nie n put it on top or your entry. 
3: Tag at least 2 bloggers 
4: Leave ur entry link kat bahagian comment entry ini.
5: My followers? Tak kesah la...kalo sudi, follow la my blog ya...tiada paksaan..tapi, disarankan untuk follow sebab any updates, korang boleh tahu la.. 
6: Contest bermula dari 10.10.2011 dan berakhir pada 30.10.2011. 



Inilah contest yang dianjurkan oleh seorang blogger kacak ; Daniel :'), *dengan harapan yang amat tinggi untuk menang dalam contest neyy*. Haha.

Contest neyy nak mempertaruhkan senyuman kita yang original & tak original. So, tuan pencontest nak aku uploadkan picture senyuman2 ituuu. Jom tengok senyuman2 aku yang sungguh tidak menawan neyy  -_-".


'Terkadang, senyuman palsu terukir apabila hendak bergambar :')'


Syarat 1 sudah, syarat 2 sudah, syarat 3 ? Ehh...lupa plak. nak tag 2 orang blogger tersayang iaitu : 

:')

Syarat ke 4 & 5 lepas publish entry aku buat :') Syarat terakhir, "Contest bermula dari 10.10.2011 dan berakhir pada 30.10.2011memang ternyata sah valid sebab aku post 21 october 2011 :')

Sekian, terima kasih .

4 comments:

Cik Yana said...

Good luck :)

DanieL AdiE said...

Dear Ieyka_nz..

Thanx so much sebab sudi join Contest Adie..

Appreciate it..

All the best

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

gud luck~ =)

ieyka_Nz said...

thanks all :)