24.11.11

Kalaulah boleh....

Assalamualaikum :')


Kalau boleyy kan , tiap tiap saat detik jam aku nak update belog nak bagitau korang cerita cerita yang tak berapa nak menarik. Tapi, idea tak mencurah curah sebab penat pikir bila la lagi churp churp nak bagi aku duit neyy. Penat dah aku terlalu rajin senantiasa update iklan yang nak disiarkan. Sorang pun tanak derma ngan aku neyy. Nak tengok jumlah yang mampu aku dapat dari churp churp ? Hmm..hanya neyy je yang dapat aku earn dari churp churp tu.

Jangan marah !


Sebelom mengundur diri...

Nak RM100 cash ? KLIK SINI


Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi. sebelom tu, KLIK SINI untuk menderma ! terima kasih again !

2 comments:

♛RaRa♛ said...

wauuu shomeyynya anak kucing tuh geram.geram >,<

ieyka_Nz said...

kucing pun dah pandai nak bebisik bisik kan..hihi..cumil !