26.11.11

Cemburu plus menyakitkan hati...

Salam blogger..

Kau sungguh cantek !

Hati sangat pedih. Tambah lagi cemburu dengan...

Hmm..tak sudah sudah sifat cemburu dalam diri. Orang ada itu, nak itu. Orang ada ini, nak ini. Orang hepi family, teringin nak macam tu jugak. Life dia bagus, nak jugak macam tu.

Langsung tak berkesudahan...

Terkadang , terfikir...."alangkah bahagianya aku kalau berada di tempat dia"...

Bila dikenang balek, apa yang difikir tu serupa macam orang yang tak mensyukuri. Yaaa, aku tak bersyukur.

Hari neyy pulak, ada pulakkk orang sangat menyakitkan hati. Tiba tiba teringin nak cakap, "kalau korang takda pun aku tak kesah !" Sungguh melampau. Nasib baek kesabaran dapat dilawan. Iman agak bergoyah. Syaitan bermain di sekeliling.

Hmm...apa nak jadi neyy...


Teringin nak jadi seperti kau beb !

4 comments:

♛RaRa♛ said...

hee.bawak bersabar yea awak.hidup niee kekadang memang begitu ada yg perit ada yg indahh.hadapi lah dengan penuh sabar insyallah lelama okay lah tuh :)

ieyka_Nz said...

kadang kadang kan, bila tengok orang senang dan bahagia, cemburu tu tak boleyy nak dilawan :( sob sob..

c'axoera said...

bersabar tu perlu......

p/s: anak siapalah tu shomel sungguh >_<

ieyka_Nz said...

comel sangat kan budak tu..kalau jumpe ni takkan lepas punye..hihi :)