11.11.11

I Luv Handbags CONTEST !!

Assalamualaikum :')


2 hari yang lepas, tergerak hati nak join contest yang dianjurkan oleh Mrs. Lady's Stylo Handbags. tapi disebabkan banyak sangat perkara yang menghalang, rasa putus asa pulak. tapiiii, ahernya dengan cuba sedaya upaya + usaha yang gigih lagi jitu neyy, aku nekad nak jugak join contest neyy. *mana taw kan rezeki masing2* :')

Sebab join?

...aku baru teringat yang aku pernah bergambar dengan bag aku yang agak murah suatu ketika dulu *tapi masih guna sampai sekarang*. sumpah ! beg tu memang murah sangat sebab aku tak mampu nak beli yang mahal mahal . -_-"


Syarat syarat ?
syarat syarat nak join contest aku dah tunaikan. betol ! aku jujur. tak tipu pun. aku nyata nyata seorang blogger, aku join contest neyy pada 11.11.11. valid kan ? penyertaan memang sekali je.tanak du tiga kali sebab ade satu gambar je nak dipertaruhkan o_O. Jadi follower Mrs. Lady's Stylo Handbags Ibu Sayang Comel memang dah ternyata sekali dah. tak caye ?   nampak tak muka yang neyy. yang neyy. aku lateww polopolo blog tuuu. SHARE ? lagi la terang bersuluh...tengok neyy..siap print screen lagi nak tunjuk sebagai bukti..hehe..:')


Entry memang dah jelas lagi nyata. yang korang baca neyy. Banner cantek tuh dah lekat dah :') Gambar ?


tengok neyy. tengok neyy. tengok..jangan tak tengok. hihi ^^ . ni la gambar yang aku nak pertaruhkan. nak belagak ala ala model tahap yang ke 10 terendah ! beg murah je kan ! tak mampu den nak beli mahal mahal.
So, syarat seterusnya aku nak tag Awak, Dia, Kamu..."Jom join contest neyy"



Sekian, doakan saya keyy :')


5 comments:

♥ AMOYELLA said...

YEAAYYHHHH!!! ika join kawak. yeay!

annyss said...

hey.. good luck! u roomate with my sis pla? baru ja my sis bgtau td.. she's arnizah.

ieyka_Nz said...

ella : suka2 saja..hehe...

ieyka_Nz said...

annyss : eh..yaka..hehe..gud luck jugak :)

Tihara said...

kontes ni dah ada pemenang ke yer..