29.11.11

Nak update blog, tapi.....

Salam bloggers...

*sama cantek, sama padan*


Sangat tidak puas hati dengan lappy yang buat masalah saat saat genting nak share banyak benda kat belogg neyy. Sangat tidak puas hati bila tengok orang lain dapat onlinee, dapat update belogg. Sangat tidak best bila nak online pinjam lappy adek yang sangat kecik. Sangat tidak puas hati bila online lappy kecik, screen pun kecik. Hmm...bila agaknya ketidakpuasan hati neyy dapat diselesaikan ?

Semuanya gara gara lappy aku rosak ! Sangat tidak suka. Banyak gambar nak diupload. Lappy mencemburui aku ! Sebab tu saat saat genting camgini nak rosak pulak. Nak cakap boleyy on si lappy aku, memang dapat on. Tapi....

Masalahnya, screen tak menunjukkan diri ! Hitam ! Takdak rupa langsung !

Nak tunggu diperbaiki, agak agak sebulan aku tak dapat nak online nanti. Sebulan tu aku rasa dah macam setahun dua. Adoi...lappy, cepatlah kembali pulih semula. Aku kalau tak online sehari dah tak keruan rasa hati neyy. Pleaselahhhh....banyak yang aku nak ceritakan neyy.....



p/s : mood sangat sangat sedih :'(

2 comments:

♥ AMOYELLA said...

dr semalam saya tunggu kamu upload gambar ecah... sobs sobs... semoga lappy cepat sembuh

ieyka_Nz said...

amoi...banyak lagi gambar nak upload ni..tapi lappy buat hal..sangat sangat cantek mereka bedua...