22.11.11

Blog anda lembab atau tidak ?

Assalamualaikum :')



Adakah blog anda lambat macam kura kura ?
Adakah blog anda laju macam arnab ?

Persoalan boleh dijawab dengan menguji pantas ke lembab blog korang dengan widget widget yang melambak kat sidebar, upbar, downbar korang *ayat lintang pukang*. Hanya dengan klik kat sini , korang boleh uji kelajuan dan kelambatan blog korang macam yang aku dah buat *dalam picture bawah neyy*



Eh, salah backlink pulak letak. Sori ! terima kasih sebab sudi menderma :')


Bagaimana cara ?

korang just masukkan link blog korang, then click check ! Done ! akan keluar betapa lajunya blog korang kalau dibukak *kalau laju la*


Blog aku alhamdulillah tak lembab, tak laju. sedang sedang saja. Load time kosong point lapan sembilan saja :')




Sebelom mengundur diri...

Nak RM100 cash ? KLIK SINI


Sekian, terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi. sebelom tu, KLIK SINI untuk menderma ! terima kasih again !


2 comments:

Eikyen said...

ngee
dhaa try
blog eikyen ljuw r gak
o.15 ..
weeeee <3

ieyka_Nz said...

bagus latew :)