10.11.11

Senyum..tak perlu kata apa apa...

Assalamualaikum :')


ahernya, selepas berhempas pulas memerah otak selama 3 tahun di uitm kampus kota samarahan kuching, aku dapat habiskan pelajaran aku dengan cemerlang sedikit sahaja dalam bidang bangunan. dan, aku amat berpuas hati dengan result yang aku dapat pada semster terakhir neyy selepas semua usaha yang aku lakukan untuk berjaya dalam pelajaran.

3.87

yaaa...memang itu angka yang keluar dan memeranjatkan aku untuk last semester neyy walhal last semester neyy aku xda keyakinan langsung untuk meningkatkan pointer aku dari semester yang lepas.

bermula dengan angka 2 dihadapan..aku mula bangkit dan meneruskan perjuangan sehingga aku mendapat keputusan yang agak cemerlang sekarang neyy.

semester 1 = 2.95
semester 2 = 3.10
semester 3 = 3.44
semester 4 = 3.45
semester 5 = 3.67
semester 6 = 3.87

equal to......3.40

tengoklah..berkat usaha yang gigih, dan keyakinan yang tinggi, aku mencapai target "inginkan poiter sentiasa meningkat setiap semester"


Alhamdulillah, aku bersyukur dapat grade on time :') "TS (COMPLETE (AD) )" AD means Anugerah Dekan. syukur sangat sangat kepada Allah Ta'ala...
"  kegembiraan hanya sementara..masih ada cabaran pada masa hadapan..and, i'm ready for it  "p/s : KLIK SINISINISINISINI untuk menderma, terima kasih :')

HOT ? KLIK SINISINI , SINI, & SINI :')

Sekian, terima kasih sebab sudi membaca :')

3 comments:

NisaAdnan said...

WHOAAAAAAAA PANDAINYA :))
CONGRATE SYS ^^

ieyka_Nz said...

terima kasih...alaaa..biasa2 je ni :)

QmaRidh said...

congratz... teringat time dpt anugerah dekan dulu.. huhu.. last sem bru dapat.. :) biar kita puas dengan apa yang kta dapat atas usaha kta sndiri.... :D

jom join contest :)
http://qesahqasehqmaridh.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html